מתכון לסלט מטיאס

מתכון לסלט מטיאס

סלט מטיאס
צילום: depositphotos/ By cheattha

מתכון סלט מטיאס קלאסי:

מצרכים:

  • 250 גרם פילה מטיאס כבוש (אפשר לרכוש במעדנייה בסופר)
  • 1 בצל סגול גדול
  • 3 כפות מיונז (אפשר להשתמש במיונז קל)
  • 3 כפות מים
  • (אופציונלי) 1 כף שמנת חמוצה
  • (אופציונלי) 1 כף חרדל
  • מלח
  • פלפל שחור
  • (אופציונלי) עירית קצוצה לקישוט

אופן ההכנה:

  1. חותכים את פילה המטיאס לקוביות קטנות.
  2. חותכים את הבצל הסגול לרצועות דקות.
  3. מערבבים בקערה את המיונז, המים, שמנת חמוצה (אופציונלי), חרדל (אופציונלי), מלח ופלפל שחור.
  4. מוסיפים לקערה את קוביות המטיאס והבצל הסגול ומערבבים היטב.
  5. מכניסים את הסלט למקרר למשך 3-4 שעות לפחות להתייצבות.
  6. מגישים את הסלט קר, מקושט בעירית קצוצה (אופציונלי).

טיפים:

  • ניתן להוסיף לסלט ירקות נוספים, כגון תפוח אדמה מבושל, גזר מגורר או מלפפון חמוץ.
  • ניתן להשתמש במיונז טבעוני במקום מיונז רגיל.
  • ניתן להגיש את הסלט על מצע לחם, פרוסות עגבניה או עלים ירוקים.

בתיאבון!

לעוד מתכונים טעימים >> בלחיצה כאן 

עוד מרחבי הרשת

>
s