חברת הכנסת, טלי גוטליב (הליכוד) עוררה אמש (שלישי) סערה לאחר שפרסמה כי מובילת המחאה נגד הרפורמה המשפטית, שקמה ברסלר, נפגשה עם ראש המוסד דדי ברנע לפגישה חשאית שהוטל עליה צו איסור פרסום.
שמעתי שהגב׳ מחאה שיקמה ברסלר,זאת שחשבה שנבחרי ציבור מהימין הם נאצים, ניפגשה בפגישה אישית עם ראש המוסד. עוד שמעתי שמישהו מיהר להוציא צו איסור פרסום על כך.
טוב יש לי חסינות מהותית וצווים שיפוטיים לא חלים עלי.
מישהו מוכן לתת הסבר לפגישה הזו?תמימה היא לא, שאחרת לא היו אוסרים לפרסמה— טלי גוטליב (@TallyGotliv) October 3, 2023
קיבלתי את הודעת משרד רוה״מ ולפיה שקמה ברסלר לא נפגשה עם ראש המוסד.
מעדכנת את קהל הקוראים שלי כי כך נמסר ממשרד רוה״מ.
הפוסט הקודם שלי נסמך על מקור מהימן אך משיצאה הכחשה אני מביאה אותה בפניכם.— טלי גוטליב (@TallyGotliv) October 3, 2023
במשרד ראש הממשלה הוציאו הודעת הכחשה בשם המוסד נגד הציוץ של גוטליב וכתבו "פייק ניוז מוחלט. ראש המוסד לא נפגש עם שקמה ברסלר".
ח"כ גוטליב הגיבה להודעת ההכחשה: "קיבלתי את הודעת משרד רוה"מ ולפיה שקמה ברסלר לא נפגשה עם ראש המוסד. מעדכנת את קהל הקוראים שלי כי כך נמסר ממשרד רוה"מ. הפוסט הקודם שלי נסמך על מקור מהימן אך משיצאה הכחשה אני מביאה אותה בפניכם".
העיתונאי ירון אברהם כתב בחשבון הטוויטר: "לטלי גוטליב היה פוטנציאל להיות ח"כית מעולה. לאתגר את המערכת, לשאול שאלות קשות, להפתיע במקומות שאף אחד לא ציפה, להיות בקיאה בזירה פרלמנטרית שלעיתים קרובות סובלת משטחיות. במקום, קיבלנו ח"כית תגרנית, צעקנית, קונספירטיבית וחסרת אחריות שמפיצה פייק ניוז כאילו זה היה קורנפלקס בקערת חלב".
לטלי גוטליב היה פוטנציאל להיות ח"כית מעולה. לאתגר את המערכת, לשאול שאלות קשות, להפתיע במקומות שאף אחד לא ציפה, להיות בקיאה בזירה פרלמנטרית שלעיתים קרובות סובלת משטחיות. במקום, קיבלנו ח"כית תגרנית, צעקנית, קונספירטיבית וחסרת אחריות שמפיצה פייק ניוז כאילו זה היה קורנפלקס בקערת חלב
— Yaron Avraham ירון אברהם (@yaronavraham) October 3, 2023
היחצ"ן ואיש יחסי הציבור, רני רהב, תקף את גוטליב במילים חריפות וכתב בטוויטר: "את פשוט מטורפת. חולת פירסום. העיקר לפגוע במוסד. אירגון מדהים שעושה רק טוב לעם ישראל. רק לפגוע בדדי ברנע ראש המוסד מהטובים שהיו כאן! את פשוט חברת כנסת בפעם ה1 וגם האחרונה! העם הזה שונא אותך! אני תקווה שיהיה חוק שניתן להדיח חבר כנסת! את מטורפת לכתוב הודעה כזו!!! חסרת אחריות את בושה לדגל ישראל!".
בהמשך כתב עוד: "תראי איזה נזק לביטחון האומה את עושה! חברת כנסת מופקרת בושה למדינה את חייבת לאשפז את עצמך מרצון".
את פשוט מטורפת חולת פירסום העיקר לפגוע במוסד אירגון מדהים שעושה רק טוב לעם ישראל רק לפגוע בדדי ברנע ראש המוסד מהטובים שהיו כאן ! את פשוט חברת כנסת בפעם ה1 וגם האחרונה ! העם הזה שונא אותך ! אני תקווה שיהיה חוק שניתן להדיח חבר כנסת ! את מטורפת… https://t.co/veiYtygL9W
— ran rahav (@RahavRan) October 3, 2023
תראי איזה נזק לביטחון האומה את עושה ! חברת כנסת מופקרת בושה למדינה את חייבת לאשפז את עצמך מרצון ! https://t.co/iJXw2g0uWr
— ran rahav (@RahavRan) October 3, 2023