אורן נהרי בהלם: "איך הם מצדיקים את מופע החזירות המנותק של האל שלהם?"

אורן נהרי

סערה ברשת בעקבות הדיווח שפורסם אמש (שני) בעיתון "הארץ", לפיו משרד רה"מ אישר שיפוץ בבריכה בביתו של ראש הממשלה בנימין נתניהו בקיסריה. מדובר בהוצאה של כ-4,700 שקלים במצטבר לתיקון חדירת מים לבריכה ופילטרים סתומים.

העיתונאי אורן נהרי כתב בחשבון ה -X שלו: "אני לא חושב שאני תמים, אבל איך, לכל הרוחות והשדים, מצדיקים לעצמם הביביסטים הכה רבים, בפיד ובמציאות, את מופע החזירות הנהנתני, המנותק של האל שלהם?? איך ימשיכו להגן על האדם שמלבד כל האסונות שהמיט מתעסק בהשבחת הנכס הפרטי שלו על חשבוננו בזמן מלחמה, שכולנו נשלם עליה במיסינו עוד שנים??".

העיתונאי בן כספית כתב: "שום דבר, אבל כלום, מטבח ועד זבח, לא יזיז את המשפחה הזו מהרגליה. ״ועדת השלושה״ בוטלה, דרורית שטיינמץ קודמה, כל המעונות ממומנים, בריכה, נזילות, מכוניות ומאבטחים. כאילו אין כאן מלחמה ומפונים ופליטים וחטופים. להקיא מהם".

אהבתם? שתפו!

כתבות נוספות