חברת הכנסת, טלי גוטליב (הליכוד) תקפה את השר יואב בן צור מש"ס שאמר בריאיון שנתן למעריב הבוקר (חמישי) כי בתום המלחמה יצטרכו להתקיים בחירות חדשות: "נתניהו ייזום זאת בעצמו, אי אפשר להמשיך כך יותר". זמן קצר אחר כך חזר בו: "דבריי הוצאו מהקשרם".
נראה לי שר ראשון שמתבטא כך על היום שאחרי, וזה מגיע מש"ס:
השר יואב בן צור למעריב: "בסוף המלחמה נתניהו ייאלץ ללכת לבחירות בתוך 90 יום, וזה יהיה עוד לפני ועדת חקירה כזאת או אחרת. רה"מ בעצמו ייזום את הבחירות. אי אפשר להמשיך כך יותר. הציבור יגיד את דברו ואז נראה אם נתניהו יקבל מנדט"— ישי כהן (@ishaycoen) November 9, 2023
בחשבון ה – X שלה כתבה גוטליב: "מי צריך אופוזיציה כשיש את השר יואב בן צור מש״ס שמבהיר שנתניהו צריך ללכת לבחירות תוך 90 יום.. אפס נאמנות לממשלה ואפס נאמנות להכרח בשידור חוסן לעם ישראל. בן צור כדאי שתשנן את דברי חז״ל סייג לחכמה שתיקה! אמנם התנצלת אבל איך לומר, לא התרשמתי".
מי צריך אופוזיציה כשיש את השר יואב בן צור מש״ס שמבהיר שנתניהו צריך ללכת לבחירות תוך 90 יום.. אפס נאמנות לממשלה ואפס נאמנות להכרח בשידור חוסן לעם ישראל.
בן צור כדאי שתשנן את דברי חז״ל סייג לחכמה שתיקה!
אמנם התנצלת אבל איך לומר, לא התרשמתי.— טלי גוטליב (@TallyGotliv) November 9, 2023