בראוניז פרווה

בראוניז פרווה

בראוניז פרווה

מתכון להכנת בראוניז פרווה

מצרכים:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 180 מ"ל שמן קנולה
  • 300 גרם סוכר
  • 4 ביצים
  • 1.5 כוסות קמח (210 גרם)
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה אחת ממיסים את השוקולד והשמן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, עד לקבלת רוטב אחיד.
  3. מוסיפים לבלילה את הסוכר והמלח ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את הביצים אחת אחת, תוך כדי טריפה מתמדת.
  5. מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  7. אופים במשך 20-25 דקות, או עד שהבראוניז מתחיל להיצמד לשוליים של התבנית אך עדיין מרכזו רך.
  8. מצננים את הבראוניז לחלוטין לפני ההגשה.

טיפים:

  • ניתן להוסיף לבראוניז אגוזים, שוקולד צ'יפס או פירות יבשים.
  • אם רוצים בראוניז רך יותר, מומלץ לאפות אותם קצת פחות זמן.
  • ניתן להכין את הבראוניז מראש ולשמור אותם במקרר או במקפיא.

לעוד מתכונים מיוחדים 

מתכון להכנת בראוניז אגוזים פרווה

מצרכים:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 180 מ"ל שמן קנולה
  • 300 גרם סוכר
  • 4 ביצים
  • 1.5 כוסות קמח (210 גרם)
  • קורט מלח
  • 1 כוס אגוזים קצוצים (לבחירתכם)

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

בקערה אחת ממיסים את השוקולד והשמן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, עד לקבלת רוטב אחיד.

מוסיפים לבלילה את הסוכר והמלח ומערבבים היטב.

מוסיפים את הביצים אחת אחת, תוך כדי טריפה מתמדת.

מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים את האגוזים הקצוצים ומערבבים בעדינות.

מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה.

אופים במשך 20-25 דקות, או עד שהבראוניז מתחיל להיצמד לשוליים של התבנית אך עדיין מרכזו רך.

מצננים את הבראוניז לחלוטין לפני ההגשה.

טיפים:

  • ניתן להשתמש באגוזים שונים, כגון אגוזי מלך, אגוזי לוז או שקדים.
  • ניתן להוסיף לבראוניז גם פירות יבשים, כגון צימוקים או חמוציות.
  • אם רוצים בראוניז רך יותר, מומלץ לאפות אותם קצת פחות זמן.
  • ניתן להכין את הבראוניז מראש ולשמור אותם במקרר או במקפיא.

עוד מרחבי הרשת

>
s