ח"כ ואטורי על ברק: "פסולת אנושית. צריך להיות מזמן מאחורי סורג ובריח"

ראש הממשלה לשעבר, אהוד ברק, השתתף אמש (מוצ"ש) בהפגנה בחיפה נגד הרפורמה המשפטית וקרא למחאה להתגבר ולעבור למרי אזרחי בלתי אלים.

"אסור לנו לשגות באשליות: עלינו להגביר את המחאה ולסיים את ההידברות מיד. לשם כך על המחאה להתגבר ולעבור למרי אזרחי. אי-ציות אזרחי בלתי אלים. התסריט למרי אזרחי כבר נכתב על ידי מהטמה גנדי, מרטין לותר קינג ועוד. אני קורא לאזרחי ישראל להתכונן לפעול, וכשתבוא הקריאה – להיענות לה. אנחנו נילחם, ואנחנו לא מפחדים מאף אחד ומשום דבר".

סגן יו״ר הכנסת, ח"כ ניסים ואטורי (הליכוד) תקף במילים חריפות הבוקר (ראשון) את אהוד ברק. בראיון לרדיו צפון אמר: "אדם כמו אהוד ברק צריך להיות מאחורי סורג ובריח, אדם כזה במדינות אחרות היה מועמד לתליה".

בחשבון הטוויטר כתב ואטורי: "כשהוא נפגש 30 פעם עם פדופיל במקום בו נפגעו עשרות קטינות הוא חשב שלא רואים לו. עכשיו הוא קורא בראש חוצות למלחמת אחים, להפיכה שלטונית ולאלימות. פסולת אנושית כמוהו צריך להיות מזמן מאחורי סורג ובריח".

אהבתם? שתפו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות