מתכון להכנת עוגת אוראו אפויה
המרכיבים:
- 24 עוגיות אוראו
- 1 כוס חלב
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-165 מעלות.
- מניחים תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ על תבנית אפייה.
- טוחנים את עוגיות האוראו למרקם פירורי.
- מוסיפים את החלב, אבקת האפייה והסוכר לתערובת הפירורים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את התערובת לתבנית האפייה ומשטחים.
- אופים במשך 30-35 דקות, או עד שהעוגה יציבה.
- מצננים את העוגה לחלוטין לפני הגשה.
מתכון לעוגת אוראו לא אפוי
המרכיבים:
- 24 עוגיות אוראו
- 1 כוס שמנת מתוקה
- 1 כוס גבינת שמנת
- 1/2 כוס סוכר
- 1 כפית אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה:
- מפרידים את עוגיות האוראו לשתי עוגיות בודדות.
- טוחנים את עוגיות האוראו למרקם פירורי.
- מניחים את הפירורים בתחתית תבנית בקוטר 20 ס"מ.
- מקציפים את השמנת המתוקה, גבינת השמנת, הסוכר והאינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה.
- יוצקים את הקצפת על שכבת הפירורים ומשטחים.
- מסדרים את עוגיות האוראו על שכבת הקצפת.
- מקשטים לפי הטעם.
- מכניסים את העוגה למקרר להתייצבות לפחות 6 שעות לפני ההגשה.
טיפים לעוגת אוראו
- כדי לקבל עוגה אוורירית יותר, מומלץ להשתמש בעוגיות אוראו רכות.
- אם אתם רוצים עוגה מתוקה יותר, מומלץ להוסיף עוד סוכר.
- אתם יכולים להוסיף לעוגה מרכיבים נוספים, כגון שוקולד צ'יפס, אגוזים או פירות.
- אתם יכולים לקשט את העוגה עם שוקולד מומס, קצפת, פירות או אבקת סוכר.