מתארח במלון לא כשר? עמית סגל לא נשאר חייב והגיב לפעיל השמאל

קרב ציוצים בין העיתונאי והפרשן עמית סגל לאחד ממובילי מחאת "קריים מיניסטר", ישי הדס, שפרסם תיעוד של סגל מתארח במלון לא כשר בחו"ל.

בציוץ נכתב: "ישמור אותו האל מפני האמונה… עמית סגל נצפה מבלה, אוכל שותה וחוגג עם ובלי כיפה, עולה ויורד במעלית לא כשרה בשבת במלון מאד לא כשר ומאד יוקרתי אי שם בטירול אוסטריה.

מקווים שהספיק להקליט ולהעביר את דיווחיו האובייקטיביים למערכת לפני כניסת השבת… חחחחחח.

אמונה, או שמירת מצוות, אפילו בקטנה מסתבר, זה ממש לא מה שהיה פעם… גם בלב הגוש ה"אמוני"… תבלה עמית… יכניסו אותך למקדש של אחיך לדעתך?? חחחחחח".

סגל לא נשאר חייב ותקף בטוויטר את ישי הדס: "יותר מששמרו ישראל על השבת שמר ישי הדס וחבריו לחבורת הזבל בקריים מיניסטר על השבת.

נ.ב. לשים תמונה שלי ואז תמונה של נקניק כהוכחה למשהו – רמת הראיות שהיו להם בתיק הצוללות. בתמונה: הבדלה באוסטריה ואז מלווה מלכה עם שינקן טוב".

עוד כתב סגל: "אגב, קצת פרטים על צלם הפפראצי האמיץ: אם הייתם רואים, לא הייתם מאמינים. ישראל היפה בעיני עצמו, טחון, חלק ממשפחה ששהתה כאן בעודה מקוננת על הישראלים הלא מתורבתים לעומת המקומיים.

ואז, לצלם בשבת משפחה דתית כולל פפראצי לסלאמי. המלון חסם אותם הערב לאירוח עתידי. אלה הפילוסים האמיתיים".

אהבתם? שתפו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות