זהבה גלאון: צלצלתי ליאיר גולן והוא לא ענה – השארתי הודעה

יושבת הראש הנבחרת של מפלגת מרצ, זהבה גלאון, סיפרה הבוקר (רביעי) בראיון לגלצ כי התקשרה לח"כ יאיר גולן שהפסיד בהתמודדות מולה, אך לדבריה הוא לא ענה.

"הוא לא הגיע אתמול, אני לא יודעת. אני צלצלתי אליו, לצערי לא תפסתי אותו. השארתי לו הודעה, אני אדבר איתו.

אני לא יודעת, הוא היה עסוק, הוא היה עייף, אבל אני רוצה להגיד משהו, תראה אני השארתי לו הודעה שאני אדבר איתו גם היום".

לדברי גלאון הקרב מול יאיר גולן לא היה קל: "אני שמה בצד את כל המשקעים, הוא לא היריב שלי, הוא השותף שלי".

אתמול בירך גולן את גלאון על ניצחונה וכתב בציוץ בחשבון הטוויטר: "אני מברך את זהבה על זכייתה, ויש לנו משימה משותפת לקראת הראשון בנובמבר. בהצלחה לכולנו".

זהבה גלאון ניצחה עם 60% מהקולות. אחריה ברשימה לכנסת – מוסי רז, מיכל רוזין, עלי סלאלחה ויאיר גולן שהגיע למקום החמישי. שר הבריאות ניצן הורביץ נבחר למקום השביעי.

אהבתם? שתפו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות