על רקע מסע ההסתה של אנשי שמאל נגד החרדים, העיתונאי ואיש השמאל, אלדד יניב אומר אתמול (ראשון) בתכנית 'הפטריוטים' – עכשיו 14, כי משרדי פרסום ואנשי כסף גדול, עוד לפני תוצאות הבחירות, היו ערוכים עם תכנית מסודרת לשבש את תוצאות הבחירות אם הם יהיו כאלה.
אלדד הוסיף כי כאשר גוש הימין קיבל 64 מנדטים, החבורה הזאת עסקה בלשבש את תוצאות הבחירות ולהפיל את השלטון מהיום הראשון וללא קשר לסיבה.
"הם חצו את כל הקווים השחורים שלא העלנו בדעתנו שאי פעם אפשר לחצות. ניסיון למוטט את הכלכלה הישראלית, ניסיון למוטט את צה"ל, ניסיון לחלל את יום העצמאות ויום הזיכרון ואפילו את סדר פסח. ועכשיו הגיע שיא השיאים – לקחת נתח עצום של אזרחי ישראל שעובדים, חלקם משרת בצבא, חלקם עוד ישרת יותר, חלקם עוד יעבוד יותר ולהשתמש בכל הסממנים הכי מכוערים, הכי מזוויעים שלחבר יהודי לכסף, לשטרות, לדם, מוצץ דם כמו המצות… כל הדברים הכי נוראיים ואני חושב שהדבר הזה לא יכול לעבור לסדר היום."
אלדד יניב בפטריוטים: "משרדי הפרסום ואנשי הכסף הגדול, לפני הבחירות, היו ערוכים עם תוכנית מסודרת לשבש את תוצאות הבחירות – נחצו כל הקווים השחורים ניסיון למוטט את הכלכלה, למוטט את צה"ל ולחלל יום הזיכרון – ועכשיו שיא השיאים, לחבר יהודים לכסף ולדם"#הפטריוטים @YinonMagal @EldadYaniv pic.twitter.com/T0E7YeQw6p
— עכשיו 14 (@Now14Israel) May 21, 2023