אסייג שוברת שתיקה: "אחד הימים הקשים שהיו לי כאזרחית במדינה"

על רקע החקיקה בנושא הרפורמה המשפטית והמחאות נגדה ברחבי הארץ, מגישת הטלוויזיה והרדיו אופירה אסייג שברה שתיקה ודיברה אמש (שלישי) על המצב במדינה בתכנית הספורט של רדיו 102.

"זה אחד הימים הקשים שהיו לי כאזרחית במדינת ישראל. לראות משעות הבוקר את המפגינים יוצאים מחמש לפנות בוקר, מרימים אוהלים בצמתים, מפגינים למען הדמוקרטיה, עוזבים את הבית, את האישה, את העבודה את החופש הגדול ואת החיים כבר חצי שנה, כדי להפגין למען הדמוקרטיה הישראלית. אם ישאלו אותם, מפגינים מדהימים ומפגינות איפה הם היו בחורף, באביב ובקיץ 2023? הם יגידו 'ברחובות', נלחמנו בעד הדמוקרטיה, נגד הדיקטטורה וההפיכה המשטרית.

ראש הממשלה נתניהו צריך להתבייש, הוא צריך להרים את הראש מתוך השולחן של מר לוין שר המשפטים ולהגיד עד כאן, לדפוק לו על השולחן 'אני לא אתן למדינה הזאת להישרף לגמרי, אתה לא תהרוס לי את המדינה, לא אתה ולא החלומות שלך על הפיכה משטרית'. במקום לעשות את זה הוא שותק ונותן לכולנו להישרף ולקבל מכות ולעם להיקרע לחצי, לגזרים, לפירורים וככה נראית מדינת ישראל, בושה וחרפה".

אהבתם? שתפו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות