מצליח: "הוא נתן לי את זה". בן גביר: "הצביעות שלך נשפכת כמים".

רינה מצליח

סוכן השב"כ לשעבר אבישי רביב, התראיין לפרק הסיום של תכנית 'עובדה' בערוץ 12 והשיב לטענה לפיה הוא ידע על כוונותיו של יגאל עמיר לרצוח את ראש הממשלה לשעבר יצחק רבין ז"ל.

הפרשן הפוליטי, עמית סגל כתב בתגובה בחשבון הטוויטר: "אבישי רביב משקר ב'עובדה' במצח נחושה. הוא זה שהעביר אישית לכתבי טלויזיה את הפוסטרים של רבין במדי אס אס. סוכן שב"כ שמופעל במשך שנים, בידיעת הממשלה, ומעודד את הכפשת האופוזיציה על ידי כתבות פיקטיביות בערוץ של הממשלה על טקסי פולסא דנורא פיקטיביים. אוי לבושה".

העיתונאית רינה מצליח כתבה: "כבר הרבה זמן אני מחפשת את הכרזה הזאת שידעתי ששמרתי. היום התעקשתי למצוא. עמדת השידור של ערוץ 2 הצעיר הייתה על הרמפה בדיוק מול המרפסת ההיא של כיכר ציון. הם היו שניים למטה בהמון שחילקו את הכרזות. שניים שהיינו רגילים לראות הרבה יחד. איתמר בן גביר ואבישי רביב. פיזית איתמר נתן לי את הכרזה".

השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר (עוצמה יהודית) הגיב לה: "מוזר שחיכית כמעט 30 שנה כדי להגיד את הדברים הללו… הצביעות שלך נשפכת כמים, רואים לך".

אהבתם? שתפו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות