על מה המו"מ בין נתניהו לדונלד טראמפ?

תוך כדי פגישת טראמפ-נתניהו:

דיווחים ערבים על 5 תקיפות של חיל האוויר האמריקני לעבר יעדי החות'ים במחוז מארב בתימן.סוכנות הידיעות רויטרס, מפי בכיר בבית הלבן: טראמפ ונתניהו יקבלו שאלות ממספר מצומצם של עיתונאים בחדר הסגלגל טראמפ מחמיא לנתניהו, וגם מרשה לומר על עצמו (ובצדק) שהוא רואה בו בתור הנשיא האמריקני הטוב ביותר עבור ישראל.

טראמפ מתחייב שלאיראן לא יהיה נשק גרעיני, ומודיע כי התחיל בשיחות ישירות מול איראן.נתניהו התקבל בחמימות בבית הלבן על ידי הנשיא טראמפ

ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיע היום לבית הלבן, שם התקבל בחמימות על ידי נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ. המפגש התקיים בכניסה הראשית למעון הנשיאותי, כאשר טראמפ בירך את נתניהו בלחיצת יד חמה וחיוך רחב.

השניים צפויים לדון בשורת נושאים מדיניים וביטחוניים, ובראשם היחסים האסטרטגיים בין ישראל לארה"ב, המצב במזרח התיכון, והיוזמות לקידום הסכמי שלום נוספים באזור.

הביקור מסמל את המשך הקשר ההדוק בין שתי המדינות, ונועד לחזק את שיתוף הפעולה בתחומים מגווטראמפ מתעקש על קיום חזונו לפינוי תושבי רצועת עזה ולקיחת שליטה בבעלות אמריקנית על "פיסת הנדל"ן החשובה הזו".פגישה רועשת מאחורי דלתות סגורות: נתניהו נוחת בוושינגטון

 

 

 

 

אהבתם? שתפו!

כתבות נוספות