עוגת אוראו

עוגת אוראו

עוגת אוראו

מתכון להכנת עוגת אוראו אפויה

המרכיבים:

  • 24 עוגיות אוראו
  • 1 כוס חלב
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 1/2 כוס סוכר

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-165 מעלות.
  2. מניחים תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ על תבנית אפייה.
  3. טוחנים את עוגיות האוראו למרקם פירורי.
  4. מוסיפים את החלב, אבקת האפייה והסוכר לתערובת הפירורים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. מעבירים את התערובת לתבנית האפייה ומשטחים.
  6. אופים במשך 30-35 דקות, או עד שהעוגה יציבה.
  7. מצננים את העוגה לחלוטין לפני הגשה.

לעוד מתכונים מיוחדים 

מתכון לעוגת אוראו לא אפוי

המרכיבים:

  • 24 עוגיות אוראו
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • 1 כוס גבינת שמנת
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כפית אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:

  1. מפרידים את עוגיות האוראו לשתי עוגיות בודדות.
  2. טוחנים את עוגיות האוראו למרקם פירורי.
  3. מניחים את הפירורים בתחתית תבנית בקוטר 20 ס"מ.
  4. מקציפים את השמנת המתוקה, גבינת השמנת, הסוכר והאינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה.
  5. יוצקים את הקצפת על שכבת הפירורים ומשטחים.
  6. מסדרים את עוגיות האוראו על שכבת הקצפת.
  7. מקשטים לפי הטעם.
  8. מכניסים את העוגה למקרר להתייצבות לפחות 6 שעות לפני ההגשה.

טיפים לעוגת אוראו

  • כדי לקבל עוגה אוורירית יותר, מומלץ להשתמש בעוגיות אוראו רכות.
  • אם אתם רוצים עוגה מתוקה יותר, מומלץ להוסיף עוד סוכר.
  • אתם יכולים להוסיף לעוגה מרכיבים נוספים, כגון שוקולד צ'יפס, אגוזים או פירות.
  • אתם יכולים לקשט את העוגה עם שוקולד מומס, קצפת, פירות או אבקת סוכר.

עוד מרחבי הרשת

>
s