אתמול (שלישי) פורסם החלק השני בראיון של עמית סגל עם משה סעדה, סגן ראש המחלקה לחקירות שוטרים לשעבר, שחשף מה באמת קרה בחדרים הסגורים.
סעדה סיפר על התקרית בה נהרג הנער אהוביה סנדק ז"ל והאשים את השוטרים בשיבוש החקירה של מותו: "במקום שהדבר ייחקר והמשפחה תדע מה קרה – הילד הלך אל מותו והם לעולם לא יידעו"
אהוביה סנדק
מח"ש = כל מה שכבר נאמר עליהם עכשיו ממישהו מישלהם pic.twitter.com/VZ0rzO8PcR— יריחו ובית לחם חברון וגם שכם (@shimonhatarsi) July 27, 2022
חבר הכנסת בצלאל סמוטריץ' (הציונות הדתית) הגיב לדבריו של סעדה וכתב:
"ידענו. ראינו. זעקנו. כבר שם בשטח, ליד אהוביה ז"ל שהוטל ללא רוח חיים, הצבעתי על הכשלים והתרעתי בזמן אמת שהם מתחילים לשבש. העדיפו לסתום לנו את הפה. ניסו לחסום את הכניסה שלי לזירה. לצידם עמדו כוחות גדולים שחיפו עליהם מראש המערכת ועד למטה. חייבים לתקן. אנחנו מתחייבים!"
ידענו. ראינו. זעקנו.
כבר שם בשטח, ליד אהוביה ז"ל שהוטל ללא רוח חיים, הצבעתי על הכשלים והתרעתי בזמן אמת שהם מתחילים לשבש.העדיפו לסתום לנו את הפה. ניסו לחסום את הכניסה שלי לזירה. לצידם עמדו כוחות גדולים שחיפו עליהם מראש המערכת ועד למטה.
חייבים לתקן. אנחנו מתחייבים! pic.twitter.com/ZNKottMFZ1
— בצלאל סמוטריץ' (@bezalelsm) July 26, 2022
זה מה שאמר בצלאל במליאת הכנסת יממה לאחר מותו של הנער אהוביה סנדק:
ניבא ולא ידע מה ניבא. סמוטריץ׳ במליאת הכנסת יממה לאחר מותו של הנער אהוביה סנדק pic.twitter.com/rkTT9EUjUb
— יקי אדמקר (@YakiAdamker) July 26, 2022