סערה בעקבות דבריו של ברקוביץ': "אמירות בוטות וסטראוטיפיות"

כדורגלן העבר ומגיש תוכניות רדיו וטלוויזיה, אייל ברקוביץ', עורר סערה אתמול (ראשון) בעקבות דברים שאמר על מאמן הפועל באר שבע אליניב ברדה: "יצא לו כל הברדה".

כתב התרבות של ynet רן בוקר, ציטט בחשבון הטוויטר שלו את ברקוביץ' וכתב: "סלח לי שאני אומר לך, יוצא לו כל הברדה. סימן שזה ברדה האמיתי. כאילו שהוא כל הזמן מתאפק ומתאפק ופתאום יוצא לו הכל".

העורך הראשי של אתר one גדי ליפקין השיב לו: "גם המנכ"ל בזמנו איבד את זה באחד המשחקים. יש שם משהו בדרום שגורם לה כנראה זה המזג אוויר, אני לא יודע".

בעקבות דבריו של אייל ברקוביץ׳ ושותפו להגשת תוכנית הספורט ברדיו תל אביב אמש, ארגון בצלמו שלח מכתב לרשות השניה וליחידה למאבק בגזענות במשרד המשפטים. "מדובר באמירות בוטות מכלילות וסטראוטיפיות שפוגעות במיליוני בני אדם שגרים באזור מסוים ומשתייכים לפלח מסוים באוכלוסייה. לא ייתכן שדברים כאלה יאמרו בשידור חי והכל יעבור בשקט".

אהבתם? שתפו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות