מרק נמס מתכון

מרק נמס מתכון

מרק נמס מתכון

מרק נמס – מתכון פשוט ומהיר

מרק נמס הוא פתרון נהדר לארוחה חמה ומשביעה בזמן קצר. יתרון נוסף הוא שיש מגוון טעמים לבחירה, כך שכל אחד יכול למצוא את המרק המועדף עליו.

מצרכים:

  • 1 שקית מרק נמס (בכל טעם שאוהבים)
  • 200 מ"ל מים רותחים
  • (אופציונלי) תוספות לפי הטעם: ירקות קצוצים, אטריות, קרוטונים, גבינה, שמנת חמוצה

אופן ההכנה:

  1. הביאו מים לרתיחה.
  2. הכניסו את תוכן שקית המרק לספל.
  3. מזגו בעדינות את המים הרותחים תוך כדי ערבוב מתמיד.
  4. המשיכו לערבב עד שהמרק מסמיך.
  5. הוסיפו תוספות לפי הטעם (ירקות קצוצים, אטריות, קרוטונים, גבינה, שמנת חמוצה).
  6. הניחו למרק לנוח 2-3 דקות לפני ההגשה.

טיפים:

  • ניתן להוסיף למרק מעט מלח ופלפל לפי הטעם.
  • ניתן להשתמש בחלב חם במקום מים לקבלת מרק עשיר יותר.
  • ניתן להכין מרק נמס בכמות גדולה יותר ולשמור במקרר בקופסה אטומה למשך 3-4 ימים.
  • ניתן לחמם את המרק שוב במיקרוגל או על הכיריים.

מתכונים למרק נמס משודרג:

  • מרק ירקות: הוסיפו למרק ירקות קצוצים כמו גזר, כרישה, פטרוזיליה, סלרי, וכרובית.
  • מרק עוף: הוסיפו למרק עוף מבושל או צלוי, אטריות, וקרוטונים.
  • מרק פטריות: הוסיפו למרק פטריות טריות קצוצות, שמנת חמוצה, ופטרוזיליה.
  • מרק עגבניות: הוסיפו למרק עגבניות מרוסקות, אורז, ועשבי תיבול כמו בזיליקום או אורגנו.

לסיכום:

מרק נמס הוא פתרון קל ומהיר לארוחה חמה ומשביעה. ניתן לשדרג את המרק בקלות בעזרת תוספות שונות. תהנו!

לעוד מתכונים מיוחדים >> בלחיצה כאן 

עוד מרחבי הרשת

>
s