ח"כ רייטן על תקרית המרפסת בליכוד: "למה היא לא הקימה איזה קול צעקה?"

ח"כ אפרת רייטן (העבודה) תקפה אמש (מוצ"ש) בראיון למגישה איילה חסון בערוץ 13 את הליכוד בעקבות מספר הנשים המועט ברשימת המפלגה לכנסת.

"אני חושבת שאנחנו נמצאים בסיטואציה מאוד מורכבת, אני חושבת שאנחנו צריכים לעשות כאן ממשלה שבה קודם כל אני אדאג באמת לדמוקרטיה וליהדות של מדינת ישראל. וכרגע, הפרטנרים שלי בצד השני, שימי לב שאין שם בכלל נשים, גם במפלגת העם, המפלגה הלאומית יש שם נדמה לי חמש נשים מכל הרשימה של השלושים ומשהו".

רייטן עקצה את הליכוד בעקבות התקרית שבה דובר המפלגה יונתן אוריך נעל את ח"כ גלית דיסטל אטבריאן במרפסת במהלך ויכוח בין השניים: "וגם אחת מהן שלא הסכימה איתם הם כלאו בתוך המרפסת, אני לא מבינה למה היא לא הקימה איזה קול צעקה? אם זה היה קורה לכל אישה אחרת, אם זה היה קורה לך היית מקימה פה את כל הבניין הזה".

אהבתם? שתפו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות