ועדת האתיקה | כספית: "את לא מסוגלת לבדוק לפני שאת מתחילה לצווח?"

ועדת האתיקה של הכנסת נזפה אמש (שלישי) בחברת הכנסת טלי גוטליב (הליכוד) בכך שהאשימה את נשיאת בית המשפט העליון אסתר חיות באחריות לפיגוע בירושלים בחודש שעבר. בועדת האתיקה הענישו את ח"כ גוטליב והחליטו כי יהיה אסור לה לדבר במליאה במשך שתי ישיבות, ובוועדות במשך שלוש ישיבות.

בחשבון הטוויטר כתבה: "גאונים השמאלנים. וועדת האתיקה של הכנסת לא התכנסה בתקופת ממשלת בנט. והנה ברוך ה׳ ממשלת ימין בשלטון וחברי קואליציה עמית הלוי ליכוד וינון אזולאי משס מצביעים נגדי בוועדת האתיקה ושוללים ממני זכות דיבור ליומיים. חבריי מהשמאל תמשיכו להגיש תלונות, הימין ימשיך להתרפס בפניכם".

העיתונאי והמגיש בן כספית עקץ: "תגידי טלי, מה נסגר איתך? את לא מסוגלת לבדוק כלום לפני שאת מתחילה לצווח? באמת לא ידעת מי מנע את הקמת ועדת האתיקה בממשלה הקודמת?".

אהבתם? שתפו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות