ראש הממשלה, נפתלי בנט, שוחח היום (שני) עם השר לביטחון פנים, עמר בר-לב, מפכ"ל המשטרה, רב-ניצב יעקב שבתאי, ומפקד מחוז ירושלים, ניצב דורון תורג׳מן והודה להם על ניהול מוצלח ויעיל של מצעד הדגלים בירושלים, ועל מאמציהם לשמירה על הסדר הציבורי.
בנט: "אני רוצה להודות לכם ודרככם לכל השוטרים והשוטרות, הלוחמים והלוחמות. האירוע היה מאוד משמעותי כי אם לא היינו עושים את זה בנתיב הרגיל, למעשה כבר לא היינו חוזרים אליו אף פעם. זו הייתה עלולה להיות נסיגה בריבונות.
בזכות הנחישות השקטה של כולנו, חיזקנו את הריבונות ואת המשילות וקבענו עובדות שבמדינת ישראל נפעל על בסיס מה שנכון לנו ולא על בסיס איומים.
למעט קבוצה קיצונית, שנמצה עמה את הדין, כל מי שחגג אתמול עשה זאת בצורה מאוד מיוחדת, מרוממת את הנפש. תודה לכם ולכל אנשי כוחות הביטחון שעמדו על המשמר".