אטילה שומפלבי – "הירידות על מירי רגב די מטומטמות, שלא לומר תת רמה"

אטילה שומפלבי

העיתונאי אטילה שומפלבי מגיב לביקורות נגד שרת התחבורה מירי רגב – "הירידות על מירי רגב די מטומטמות, שלא לומר תת רמה".

אתמול (שלישי) העלתה רגב תיעוד מנסיעה ברכבת המהירה מרבאט לטנג׳יר שבמרוקו.

רגב שיתפה נתונים של הנסיעה וכתבה בקרוב אצלנו:

"ברכבת המהירה מרבאט לטנג׳יר.
300 קמ״ש
250 ק״מ בשעה ורבע.
בקרוב אצלנו…"

לאחר הציוץ הותקפה רגב ע"י גולשים רבים ברשת שתהו לגבי הנתונים שכתבה. וכמה עיתונאים עקצו את השרה.

בר שם אור כתב בתגובה – "נתחיל מלימודי ליבה ונתקדם משם"

בן כספית שיתף את הציוץ של רגב וכתב – "רבים שאלו אותי אם היא עושה את זה בכוונה. האם השגיאה, שמעלה את התהיה האם מירי רגב למדה ליבה, היא שגיאה מכוונת כדי לייצר באזז ברשת, או שגיאה אותנטית שמעידה על בורות מופלגת. אז ככה: לא יודע."

מאוחר יותר העלתה רגב סרטון בו היא מסבירה את הנתונים – "נחשפתי לדיון הער שלכם איך רכבת שנוסעת 300 קמ"ש מגיעה ליעד שלה בשעה ורבע?"

העיתונאי אטילה שומפלבי יצא להגנתה של רגב וכתב – "הירידות על מירי רגב די מטומטמות, שלא לומר תת רמה. לא חסרות סיבות לבקר את רגב – הציוץ על הרכבת במרוקו הוא לא אחד מהם. כשמאבדים את הענייניות, מאבדים את הכל. ליברלים לא יכולים להתנהג כמו חורבניסטים וימנו שמרנים שהפייק הוא דרכם"

אהבתם? שתפו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות