מגיש "אולפן שישי", דני קושמרו, הכין מספר שאלות לראש הממשלה בנימין נתניהו שלא מתראיין לערוצי החדשות האחרים, זאת לאחר שהעניק ראיון בלעדי בשבוע שעבר לערוץ 14.
קושמרו: "כבר יותר מ -3 שנים שראש הממשלה שלנו נמנע מלתת ראיונות לעיתונאים, גם אחרי שנה של מלחמה קשה, מורכבת. ובימים הכי כואבים שידענו, שידעה המדינה, גם אחרי המחדל הקשה בתולדותיה, ראש הממשלה לא עושה את הדבר הבסיסי במדינה דמוקרטית – לתת כמה תשובות לכמה שאלות אמיתיות של עיתונאים.
אז נכון, נתניהו שוחח להנאתו (יעקב ברדוגו) רק חסר שם כוס ויסקי עם החבר שלו מול מצלמה, שזה נחמד. ראיון עיתונאי זה לא ממש. אז אדוני ראש הממשלה, ברשותך כמה שאלות".
7 דקות של ״ראיון״ שלא היה…
קושמרו טחן אותו עד דק.
שאלות שאין עליהם מענה, ומסקנה שלא נאמרה בשידור: הוא מסוכן לחיים שלנו, צריך לעשות הכל לסלק אותו בכל דרך ובכל מחיר! pic.twitter.com/bVzH7UOk4J— מהפך ישראלי (@MahapachIsraeli) November 29, 2024