נרות של תקווה: משפחות החטופים מדליקות נרות חנוכה בקבר יוסף

הלילה, במהלך חג החנוכה, התקיים אירוע מרגש בקבר יוסף בשכם כאשר 10 משפחות של חטופים נכנסו למקום הקדוש להדליק נרות חנוכה. יחד עם המשפחות נכנסו גם ראש מועצת שומרון יוסי דגן ומח"ט שומרון אל"מ אריאל גונן. המשפחות, מלאות בכאב ובתקווה, ערכו את הדלקת הנר הראשון של חנוכה ולאחר מכן התפללו בקול רם לשחרורם ולשובם הביתה של יקיריהן.
בין משתתפי האירוע היו משפחותיהם של אבינתן אור, אליה כהן, בר קופרשטיין, אוריאל ברוך, קרינה ארייב, אלמוג סרוסי ז"ל, תמיר אדר, יוסף חיים אוחנה, שגיא דקל חן, רומי גונן ועידן אלכסנדר. מרב לשם גונן, אם של אחת החטופות, שיתפה את רגשותיה: "חושבת על רומי כמה קשה להיות לבד – כמה הזכות שאנחנו כולנו כאן ביחד".
יוסי דגן, ראש מועצת שומרון, הוסיף: "אנחנו מתפללים יחד לניצחון צה"ל ולשובם של החטופים". האווירה התעצמה כאשר מאות מתפללים נוספים הצטרפו למשפחות והתפללו יחד למען חיילי צה"ל ולשלומם של החטופים. הרגע הגדול ביותר היה כאשר כל הנוכחים שרו ביחד "אחינו כל בית ישראל", מבטאים את חיבורם ואת תקוותם המשותפת.

אהבתם? שתפו!

כתבות נוספות