על רקע הדיווחים על כוונתו של ראש ממשלת המעבר יאיר לפיד לדבר על מדינה פלסטינית בנאומו בעצרת האו"ם, הדוגמנית והמנחה נטלי דדון פונה ללפיד:
"כבוד ראש ממשלת המעבר,יאיר לפיד,
רציתי לשאול, האם ביקרת לאחרונה בפדואל במרפסת של המדינה? האם ראית את נתב"ג משם? האם אתה יודע שיש נקודות מסויימות בשומרון בהן ניתן לראות את הכנסת?
מבט שמאלה תל אביב הכל כך קרובה …
עכשיו תחבר את הנקודות האסטרטגיות האלו(ונתתי רק דוגמא של קומץ) לאנשים שלומדים רק לשנוא, מקדשים את השאהיד,את המוות.
אני צריכה לספר לך מה תוצאת המשוואה הזו?! איך?איך אפשר בכלל לחשוב על להקים להם מדינה? לא למדנו כלום מאוסלו? והאמן לי שהעם הזה רוצה להניח את חרבו ולחיות ללא מלחמה, אבל העם כבר לא תמים,יהיה נחמד שמנהיגנו ינטשו גם הם את התמימות."
2/2 לאנשים שלומדים רק לשנוא, מקדשים את השאהיד,את המוות.
אני צריכה לספר לך מה תוצאת המשוואה הזו?! איך?איך אפשר בכלל לחשוב על להקים להם מדינה? לא למדנו כלום מאוסלו? והאמן לי שהעם הזה רוצה להניח את חרבו ולחיות ללא מלחמה, אבל העם כבר לא תמים,יהיה נחמד שמנהיגנו ינטשו גם הם את התמימות.— נטלי דדון Nataly Dadon (@natalydadonn) September 21, 2022