נאום גלנט | ינון מגל: "סיים את הקריירה בליכוד". ירון אברהם: "צעד מנהיגותי"

עיתונאים וכתבים לא נשארו אדישים לנאומו של שר הביטחון, יואב גלנט, שקרא אתמול (מוצ"ש) לעצור את החקיקה בנושא הרפורמה המשפטית בשל המשבר שנוצר בצה"ל.

העיתונאי והמגיש ירון אברהם: "יש שר ביטחון בקריה. יואב גלנט עשה הערב צעד מנהיגותי ואולי גם ישלם עליו מחיר. עכשיו כל הדברנים הגדולים שבשיחות סגורות אומרים את האמת – יכולים להתייצב מאחוריו".

העיתונאי שמעון ריקלין: "מבאס שגלנט לא עומד בלחץ. מזל שלא היה רמטכ״ל".

העיתונאי נדב איל: "יואב גלנט מגלה אומץ לב פוליטי הכרחי, ולצערנו בלתי רגיל. הוא מגלה עוד משהו: היגיון בריא. דחיית האיוולת".

העיתונאי והמגיש ינון מגל: "גלנט סיים הערב את הקריירה הפוליטית שלו בליכוד. מחר בטורי הפרשנות: מנהיג נולד, גלנט הגיבור, האומץ של גלנט, הוא כל כך שרמנטי".

הכתב אור הלר: "שר הבטחון יואב גלנט הבטיח הערב את מקומו בצד הנכון של ההיסטוריה של הדמוקרטיה הישראלית".

כתב המשפט אביעד גליקמן: "אני רואה שסיעת יאיר נתניהו בליכוד כבר התחילה עם ההשמצות והגידופים נגד גלנט. מעניין מתי הוא יהפוך אצל שרת ההסתה ושאר חברי סיעת יאיר שרת ההסתה לסמולן, אנרכיסט, טרוריסט וכמובן "בוגד".

העיתונאי אראל סגל: "גלנט חיכה שביבי בחו"ל ואז תקע אותו. ואת כולנו. איזה עלוב".

העיתונאי ברק רביד: "לא יודע איך זה ייגמר: אבל יואב גלנט עשה הערב צעד גדול להצלת צה"ל והדמוקרטיה הישראלית".

העיתונאי חיים לוינסון: "יואב גלנט ידידי ורעי, אני גאה ונרגש לבשר לך, שהחל מהערב אתה: שמאלני, סמולני, עוכר ישראל, תעמולן סובייטי, אלי דסה, צובע שיער ללבן כשכולם צובעים לשחור, חלאה, אנרכיסט, אל-ג'זירה 12, זבל, חבר של פדופיל מינה אותך לרמטכ"ל, חבר של תופיק טובי, בושה, חרפה, ירון חדד בקדם אירוויזיון, היית בסיירת מטכ"ל".

אהבתם? שתפו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות