מפגינים מהשמאל תקפו את כתב ערוץ 14, עתי שלו וגנבו את ציוד צוות החדשות

עתי שלו מותקף

גל המחאות בארץ נגד הרפורמה במערכת המשפט ונגד הממשלה | מפגינים מהשמאל תקפו וגנבו ציוד מכתב חדשות ערוץ 14, עתי שלו בעת שסיקר את ההפגנה בתל אביב.

עשרות מפגינים מהשמאל תקפו היום (שלישי) את כתב חדשות ערוץ 14, עתי שלו בעת שסיקר את המחאות נגד הרפורמה ונגד הממשלה בתל אביב.

מהנהלת ערוץ 14 נמסר: “מספר מפגינים חיבלו במצלמה של צלם ערוץ עכשיו 14 שנמצא יחד עם הכתב עתי שלו, גנבו חלק מהציוד ונמלטו מהמקום. תוגש תלונה במשטרה”.

לאחר שהותקף אמר עתי "האנשים פה לא הגיעו כדי לתקוף אותי באופן אישי אלא את ערוץ 14 ואת מחנה הימין"

בעקבות התקיפה הגיעו אזרחים רבים לתל אביב בכדי לתמוך ולחזק את עתי שלו שהותקף

ח"כ בועז ביסמוט אמר בתגובה – "כולנו לצידו. אם אמצעי התקשורת לא יגנו את מה שעבר כתב ערוץ 14 אז יש פה איפה ואיפה. צד אחד שמותר לו הכל וצד אחד שלא. מה היה קורה אם היו תוקפים כלי תקשורת אחר? כל המדינה הייתה סוערת עכשיו!"

העיתונאי רן בוקר כתב בתגובה – "תנו לבן אדם לעבוד! לא ככה מוחים למען הדמוקרטיה. התנהגות מכוערת לכל אדם באשר הוא."

אהבתם? שתפו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות