מייקל לואיס: "מספיק להיות רופסים, רחמנים ופראיירים"

מייקל לואיס

המלחמה בדרום | הדוגמן והשחקן, מייקל לואיס, שיתף סרטון בחשבון האינסטגרם שלו ובו קרא לנקוט בצעדים חריפים כנגד המחבלים מארגון הטרור חמאס לאחר שאיבד חלק מחבריו בעוטף עזה.

לצד הסרטון כתב: "10 חברים שלי נעלמו, חלקם נרצחו חלקם נהרגו וחלקם עדיין לא נמצאו. העצבים בגופי לא רוצים להיות בהסברה החוצה לעולם' העצבים בגופי רוצים להיות מתורגמים למעשים המציאות' העצבים בגופי רוצים שינוי במציאות כאן, העצבים בגופי לא רוצים לדבר בצורה ממלכתית או מתייפייפת, העצבים בגופי רוצים לשנות את המציאות המעוותת שאנו חיים בה.

ואת המציאות הזו אפשר לשנות רק בזעזוע, אני אומר את מה שצריך להגיד ואני גם אעשה את מה שצריך לעשות, אני לא הגעתי לעולם הזה בשביל לשבת בצד ולסתום, כי כשצריך לדבר אני מדבר וכשצריך לעשות אני עושה, הגיע הזמן לשינוי".

לואיס פנה לגורמים במדינה וקרא להם להגיב בצורה חריפה: "ממשלת ישראל היקרה, ראשים הולכים להיערף פה של יהודים על המחדל המטורף הזה ולמחבלים שאסור להראות להם רחמים. המערכת צריכה איתחול מחדש. לדור הצעיר נמאס ממלחמות אגו והכוח שלכם, נמאס. אני לא דוגל באלימות אבל ניסינו להיות מוסריים ונאורים. נגמר".

אהבתם? שתפו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות