עימות התפתח אמש (שני) במהלך מסיבת העיתונאים שכינס ראש הממשלה בנימין נתניהו בינו לבין כתבת חדשות 12, יולן כהן.
באשר לעסקת חטופים אמר נתניהו ליולן כהן: "את כל הזמן מפיצה כזבים שהייתה עסקה ואני בלמתי אותה. את מפיצה יום-יום את הכזב הזה ואת פוגעת במשפחות. קשה לך לשמוע את האמת. את שומעת את האמת, אבל את לא מפיצה אותה".
יולן כהן מערוץ האנרכיה השתוללה במסיבת העיתונאים. עיתונאים שהיו במקום ביקשו ממנה להפסיק ולהתנהג כבת אדם אך היא איבדה את העשתונות והחלה לצווח עד שהושתקה לבסוף. pic.twitter.com/g8hnebGKG9
— Judeoespañol 🇮🇱 (@Judeoespanol) December 9, 2024
מגישת חדשות 12, יונית לוי אמרה בשידור: "אם תרשו לי רק לומר, שיולן כהן היא אחת הכתבות החרוצות והמסורות ביותר בחדשות 12. היא הביאה את קולן של המשפחות מאז ה -7 באוקטובר ועוד הרבה סיפורים אחרים, ומה שהיא עושה קוראים עיתונות".
כתבתנו יולן כהן מגיבה למתקפה הבוטה של ראש הממשלה על השאלה שהציגה במסיבת העיתונאיםhttps://t.co/nNECYpDHbU | @yollancohen pic.twitter.com/BX1tCjrpMd
— החדשות – N12 (@N12News) December 9, 2024
מארגון העיתונאים והעיתונאיות נמסר: "ארגון העיתונאים והעיתונאיות מגנה בחריפות את ההשתלחות וההסתה של רה״מ נתניהו כנגד עיתונאים ועיתונאיות שמבצעים את עבודתם ושליחותם הציבורית. אנו מחזקים ומגבים את העיתונאים יולן כהן ומיכאל שמש שממלאים את תפקידם. תפקיד התקשורת הוא לשאול את ראש הממשלה, כל ראש ממשלה, שאלות קשות. בקשיש? אנחנו מעדיפים תשובות ויחס מכבד לכלבי השמירה של הדמוקרטיה".
ארגון העיתונאים והעיתונאיות מגנה בחריפות את ההשתלחות וההסתה של רה״מ נתניהו כנגד עיתונאים ועיתונאיות שמבצעים את עבודתם ושליחותם הציבורית.
אנו מחזקים ומגבים את העיתונאים יולן כהן ומיכאל שמש שממלאים את תפקידם. תפקיד התקשורת הוא לשאול את ראש הממשלה, כל ראש ממשלה, שאלות קשות.…
— ארגון העיתונאים והעיתונאיות בישראל (@itonaim) December 9, 2024