שר הביטחון ישראל כ"ץ התייחס היום (שלישי) לשאלת "היום שאחרי" המלחמה ברצועת עזה, ואמר כי ישראל תשלוט בטחונית עם חופש פעולה מלא בדיוק כמו ביהודה ושומרון.
בחשבון ה-X שלו כתב: "בתגובה לפרסומים שונים – עמדתי לגבי עזה ברורה. לאחר שנכריע את כוחו הצבאי והשלטוני של החמאס בעזה, ישראל תשלוט בטחונית בעזה עם חופש פעולה מלא, בדיוק כמו ביהודה ושומרון. לא נאפשר שום התארגנות טרור נגד יישובים ישראלים ואזרחי ישראל מעזה. לא נאפשר חזרה למציאות של לפני ה-7 לאוקטובר".
בתגובה לפרסומים שונים – עמדתי לגבי עזה ברורה. לאחר שנכריע את כוחו הצבאי והשלטוני של החמאס בעזה, ישראל תשלוט בטחונית בעזה עם חופש פעולה מלא, בדיוק כמו ביהודה ושומרון. לא נאפשר שום התארגנות טרור נגד יישובים ישראלים ואזרחי ישראל מעזה. לא נאפשר חזרה למציאות של לפני ה-7 לאוקטובר.
— ישראל כ”ץ Israel Katz (@Israel_katz) December 17, 2024