ארז טל: "בואו נרד מהעץ הזה". מירי מיכאלי: "יום כיפור עצוב"

ארז טל

יום הכיפורים 2023 | המנחה ואיש הטלוויזיה, ארז טל, התייחס אמש (שני) לעימותים ולהפסקת התפילות בתל אביב על ידי מפגינים שמחו על הפרדה מגדרית במרחב הציבורי.

בדף הפייסבוק שלו כתב: "נא לנשום עמוק ורק אז לקרוא: אי אפשר לנופף בכך שתל אביב היא עיר חופשית ובאותה נשימה למנוע ממי שרוצה להתפלל בהפרדה בכיכר לעשות את זה".

"אף אחד לא כופה עליכם להצטרף. מפריע לכם? תפתחו ממול תפילה מתחרה לא בהפרדה. ככה פשוט. מה הפחד? המשיחיים הערמומיים מנסים לכשף אותנו? אני מאמין שיש לנו חוט שידרה קצת יותר עבה וסליחה בג"צ. בואו נרד מהעץ הזה כי בן גביר כבר מתחיל לחגוג בהנאה איך נפלנו למלכודת הזאת. יש מספיק כיוונים הרבה יותר מוצדקים להפנות אליהם את זעם המחאה".

גם העיתונאית ואשת תקשורת מירי מיכאלי התייחסה בחשבון הטוויטר שלה לאירועים בתל אביב ביום כיפור וכתבה: "ההורים שלי עלו לארץ, הישר לת״א, מתוך התרגשות שסוף סוף יוכלו לממש את יהדותם באופן מלא, בלי פחד. ת״א 2023, יהודים לא יכולים לממש את יהדותם כפי אמונתם. יום כיפור עצוב".

בהמשך הוסיפה: "ולמקללי נפשי תידום".

אהבתם? שתפו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות