אלדד יניב זועם – "אם הייתה כאן תקשורת, הוא היה חוטף התקפות על הריקוד שלו בתוך הדם"

אלדד יניב

העיתונאי ואיש השמאל, אלדד יניב, התייחס לציוץ של יו"ר האופוזיציה יאיר לפיד נגד ח"כ צביקה פוגל – "ח״כ פוגל צריך ללכת לכלא על הסתה לטרור".

אלדד אמר בתכנית 'הפטריוטים' – עכשיו 14 – "הרבה שנים אומרים על נתניהו שהוא רוקד על הדם אחרי אירועים (ביטחוניים), זה ריקוד לא על הדם, זה ריקוד בתוך הדם!.

ביום הקשה הזה כל מה שהיה ליאיר לפיד לומר בכנסת מאחורי הפודיום, מאחורי הסמלים, מאחורי הדגל זה לעשות פוליטיקה קטנה, מכוערת ומגעילה ולהאשים את ביבי."

בנוסף תקף אלדד את התקשורת שלא גינתה את דבריו לפיד – "אם הייתה פה תקשורת לא רק ח"כ פוגל היה חוטף היום התקפות, גם יאיר לפיד היה חוטף התקפות על הריקוד שלו בתוך הדם, אבל אין פה תקשורת, עכשיו כולם עובדים בשירות העמדה – או שאתה בעד הרפורמה או שאתה נגד הרפורמה ואתה לא רואה שום דבר חוץ מזה".

אהבתם? שתפו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות