אינטל תקים מפעל חדש | שרון גל: "תארו מה יהיה פה כשהם יפסיקו להפריע"

אינטל העולמית הודיעה כי תקים מפעל חדש בקריית גת בהשקעה של כ-25 מיליארד דולר.

שר האוצר בצלאל סמוטריץ' בירך: "בשורת ענק! ההשקעה הגדולה ביותר בישראל אי פעם. בחירת אינטל לבצע את ההשקעה כאן בישראל מהווה הבעת אמון אדירה בכלכלה הישראלית. ההשקעה בסדרי גודל חסרי תקדים תשפיע על הצמיחה של הכלכלה הישראלית, תקדם תעסוקה איכותית בפריון ובשכר גבוה ביישובי הפריפריה ותשים את ישראל בחזית הטכנולוגיה".

העיתונאי שרון גל תקף את מארגני המחאה נגד הרפורמה המשפטית: "האינפלציה נחלשת. מחירי הדירות בירידה, הצמיחה מתעדכנת כלפי מעלה. אינטל תשקיע 25 מיליארד דולר (!!!) בישראל, והכול קורה בשיא קמפיין התבהלה של מתנגדי הרפורמה. תארו לעצמכם מה יהיה פה כשהם יפסיקו להפריע".

שמעון ריקלין: "זעם ומבוכה בארגוני המחאה ומשתפי הפעולה המגוחכים שלהם בתקשורת. אינטל צפויה להקים מפעל חדש בישראל בהשקעה עצומה של 25 מיליארד דולר מבלי שבדקה מה קורה עם הוועדה למינוי שופטים ולמרות הממשלה שרוצה לבצע שינוי במערכת המשפט הרקובה ובפרקליטות המושחתת. זה נורא. וזה אחרי אנבידיה ומחשב העל שתבנה כאן..מה נעשה עכשיו עם כל ההצגה וההפקה של אילן שילוח? מה נעשה עם מסע ההפחדה של ברק המיזוגן הבריון גיבור השמאל? עצוב".

הפרשן יעקב ברדוגו: "אינטל תשקיע בישראל 90 מיליארד שקל, הסכום הכי גבוה שהושקע אי פעם בישראל על ידי חברה פרטית. כלכלה חזקה, לא קורסת. יש מי שהורס את הכלכלה ויש מי שאחראי ובונה".

אהבתם? שתפו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות