העיתונאית והמגישה אילה חסון אומרת הבוקר ברדיו גלי ישראל:
מסע דה הלגיטימציה נגד חלקים בציבור מאז תום מערכת הבחירות
איילה חסון לשרון גל: כשהבנים משחקים כדורגל ומפסידים – הם מרכינים ראש, מקבלים את התוצאה ומחשבים איך לנצח בפעם הבאה. חלאס עם ההסתה, אתם רואים מישהי מסית בטלוויזיה? תכבו, יש לכם כח בשלט. יש פה מדינה, בואו נקיים שיח נורמלי.
המסיתים ומלבי השנאות שיקחו טיפול… מספיק. מצפה לשיוויון ביחס התקשורתי לדברים מסוימים, רואים כבר הכל, זה יותר מדי שקוף. יש כאן חוסר מודעות מדהימה. בואו נשנה את השיח, מי שזה חזק ממנו – שיגש לטיפול פסיכיאטרי, כמו כשאדם שנפגע ברגל הוא שם תחבושת, אין פסול בטיפול למי שיש לו הפרעות.
המסיתים ומלבי השנאות שיקחו טיפול… מספיק. מצפה לשיוויון ביחס התקשורתי לדברים מסוימים, רואים כבר הכל, זה יותר מדי שקוף. יש כאן חוסר מודעות מדהימה. בואו נשנה את השיח, מי שזה חזק ממנו – שיגש לטיפול פסיכיאטרי, כמו כשאדם שנפגע ברגל הוא שם תחבושת, אין פסול בטיפול למי שיש לו הפרעות
— גלי ישראל (@IsraelGaley) November 14, 2022