שי גולדן תוקף: "אל תעז לשוב לחיינו הציבוריים. אתה נזק, נזק, נזק!"

שי גולדן

שי גולדן, מגיש תכנית הבוקר של ערוץ 14 תקף הבוקר (ראשון) את ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט שחשף במאמר שהתפרסם ב"וול סטריט ג'ורנל" כי ישראל תקפה מפעל לייצור כטב"מים במערב איראן, ורמז שחיסולו של קצין משמרות המהפכה הבכיר חסן סיאד חודאי על אדמת טהרן בוצע ע"י המוסד.

"בוקר טוב, לראש ממשלת ישראל לשעבר נפתלי בנט. אז כן היה לך שבוע, שבועיים טובים בסקרים והתחלת לתפור את החליפה, התחלת לדמיין איך עם ישראל קורא לך. קורא לך להציל אותנו. האיש שעשה את העוקץ הפוליטי הגדול בתולדות ישראל, האיש שעל גבם של עשרות אלפי מצביעי ימין מכר את נשמתו למחנה הפוליטי השני והקים ממשלה ברשות שישה חברי כנסת, פירמידה הפוכה פוליטית מעוותת שכדוגמתה לא נראתה בישראל וקיבל כמובן את כל מחיאות הכפיים מתקשורת השמאל."

גולדן הוסיף: "האיש הזה שגורש הביתה בבושת פנים ע"י הציבור הישראלי חוזר עכשיו ובגדול לחיינו, ועל גבי איזה סוס הוא חוזר לחיינו? נכון. מכירת סודות, הפעם לכל העולם של תקופתו במשרד ראש הממשלה. בעבר הוא מכר את כל מצביעיו עכשיו הוא מוכר את הסודות של מדינת ישראל. זהו נפתלי שלנו, האיש שתמיד לוקח משהו שהוא קיבל שאינו שלו ונותן אותו למישהו כדי להרוויח כמובן רווח אישי".

לסיום אמר גולדן: "מר בנט תישאר בביתך, תעשה מדי פעם את הראיונות באנגלית, אתה בהחלט טוב באנגלית אבל את סודות המדינה שאתה יודע תנסה לנעול בכספת כמו גם את החלומות שלך להיות ראש ממשלה. כי אין לנו צורך בך אין לנו בצורך שכמותך, אין לנו צורך בפרצוף שלך, אין לנו צורך ביכולות שלך, אין לנו צורך בסודות המדינה שאתה יודע, אין לנו צורך בכישורים שלך. תישאר איפה שאתה נמצא מר בנט, ואם אתה חוזר לכנסת עם חמישה שישה מנדטים, ניחא. אבל אל תדמיין לרגע שמישהו במדינה הזאת יתן לך להיות ראש ממשלה כי אתה מר בנט לא הפיתרון , אתה בכלל הבעיה".

אהבתם? שתפו!

כתבות נוספות