הסטנדאפיסט ואושיית הרשת, גיא הוכמן, הצליח לעצבן את העולם הערבי לאחר שתיעד את עצמו רוחץ בחוף הים של עזה תוך כדי שהוא מעביר מסר חד וברור – "זה שלנו וצריך לנרמל את זה שזה שלנו".
הוכמן פרסם את הסרטון בחשבון ה-X שלו וכתב: "הים אותו ים והערבים אותם ערבים (יצחק שמיר 1989)"
הים אותו ים והערבים אותם ערבים (יצחק שמיר 1989) pic.twitter.com/2uPkEq2mU2
— גיא הוכמן (@HochmanGuy) December 26, 2023
בעקבות הסרטון שפרסם, זכה הוכמן לכותרות בעולם הערבי ובין היתר באתר של ערוץ 'אל ערביה'. הוכמן לא התרגש וכתב: "זו מצווה להרגיז את אחד מהעיתונים הגדולים ביותר בעולם הערבי- נאצי. לעולם לא נשכח את ה-7.10. הנכדים של כולנו עוד ישתכשכו בביטחון בחופי עזה היהודית ✡️?️"
זו מצווה להרגיז את אחד מהעיתונים הגדולים ביותר בעולם הערבי- נאצי. לעולם לא נשכח את ה-7.10. הנכדים של כולנו עוד ישתכשכו בביטחון בחופי עזה היהודית ✡️?️
وهذه وصية لإزعاج إحدى أكبر الصحف في العالم العربي النازي. لن ننسى أبدًا 7.10. سيظل أحفادنا جميعًا يخوضون بأمان على شواطئ غزة… pic.twitter.com/6JJHoRG8H8
— גיא הוכמן (@HochmanGuy) December 27, 2023
היום (חמישי) פרסם הוכמן סרטון שרץ ברשת תחת הכותרת "איזה אדם בלתי נסבל" וכתב: "זה מתפוצץ בעולם הערבי. הגיע הזמן שיכאב להם, שירגישו מושפלים. שי בת זוגתי לשעבר שנרצחה בנובה הייתה מכורה לים, ואין נקמה מתוקה יותר מלרחוץ בחוף של הרוצחים שלה. בעצם יש. לקחת להם הכל. יש מחיר למי שרוצח ואונס אלפי יהודים. נאצים ארורים, תגידו יפה שלום לאדמה ולים שלכם."
זה מתפוצץ בעולם הערבי. הגיע הזמן שיכאב להם, שירגישו מושפלים. שי בת זוגתי לשעבר שנרצחה בנובה הייתה מכורה לים, ואין נקמה מתוקה יותר מלרחוץ בחוף של הרוצחים שלה. בעצם יש. לקחת להם הכל. יש מחיר למי שרוצח ואונס אלפי יהודים. נאצים ארורים, תגידו יפה שלום לאדמה ולים שלכם.
إنها تنفجر في… https://t.co/my2CgbAlgs
— גיא הוכמן (@HochmanGuy) December 28, 2023