צפו: כך הגיבה תושבת שדרות שנשאלה האם היא מצפה לסליחה מרוה״מ נתניהו

הילה מורן מדמוני

הילה מורן מדמוני תושבת שדרות התארחה אתמול (חמישי) בפאנל חדשות 12 ונשאלה האם היא מחכה לשמוע בקשת סליחה מרוה״מ והשיבה – "לא! את יודעת למה? אני מצפה מאנשים היחידים לבקש סליחה ממני זה מי שיושב באולפנים כל יום ומלבה את הכעס הזה וגורם לנו לשנוא אחד את השני והם היחידים שהביאו לנו את הפילוג ואת האסון הזה"

"אני רוצה להגיד את זה בתור אמא שבנס ענק יושבת כאן ואני מדברת מתוך דם ליבי, שחטו לנו את הנשמה. כל יום היינו צופים בטלוויזיה והיינו מתביישים, מתביישים בפילוג הזה, בלשנוא, בללבות אחד את השני, בלכעוס אחד על השני."

מורן המשיכה – "ושאני לא יכולה ביום כיפור לעשות את מה שאני הפלורליזם, אני לא יכולה להתפלל עם גברים, אני לא יכולה.  אני רוצה סוכה גם, גם אני רוצה שיהיה בלב ת"א סוכה למה? וזה פתאום עשה קרע וכעס בין דתיים לחילוניים…"

העיתונאי חיים לוינסון – "זה רמת החנופה למשפחת נתניהו. זה המצב זה התוצאה שאתה מקבל בסופו של דבר. זה החיים."

מדמוני השיבה: "תקראו לי ביביסטית או לא יודעת מה. תפסיקו רגע בחדשות בבקשה. זה לא מה שאנחנו רוצים לשמוע כי זה מה שמפלג אותנו, זה מה שהביא עלינו את האסון הנורא הזה. זה מה שגרם לחברות שלי לא להיות פה."

אהבתם? שתפו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות