עדותו של מילצ'ן | אביעד גליקמן – "ישקלו להגיש את הודאותיו במשטרה ולבקש מבית המשפט להכריז עליו עד עוין"

ארנון מילצ'ן

איש העסקים, ארנון מילצ'ן, עד המפתח בתיק 1000 שבו נאשם ראש הממשלה נתניהו במרמה והפרת אמונים, אמור לשוב בשבוע הבא לאולם שבברייטון.

כתב המשפט של חדשות 13, אביעד גליקמן מפרסם הערב ב'שישי עם ליאור קינן' כי אם יתמסר מילצן' להגנה וישנה גרסה בעניין כמויות הסיגרים והשמפניות שהלכו לבני הזוג נתניהו, בפרקליטות יתעמתו עימו וישקלו להגיש את הודאותיו במשטרה ולבקש מבית המשפט להכריז עליו עד עוין"

בציוץ שפרסם גליקמן בטוויטר כתב: "המבחן הגדול של המיליארדר ארנון מילצ'ן בעדותו בשבוע הבא באולם שבברייטון יהיה עניין כמויות הסיגרים והשמפניות. לאחר שהעיד במשטרה ובחקירתו הראשית בבית המשפט כי המאסה העיקרית של הסיגרים והשמפניות הלכו לבני הזוג נתניהו בפרקליטות יודעים כי התמסרות להגנה ושינוי גרסה בעניין הכמויות הוא עניין מהותי שאי אפשר לעבור עליו לסדר היום, ולכן במקרה כזה בחקירתו החוזרת יתעמתו עימו וישקלו להגיש את הודאותיו במשטרה ולבקש מבית המשפט להכריז עליו עד עוין"

העיתונאית ועו"ד כנרת בראשי כתבה בתגובה – "לא הבנתי שלחו אותך לאיים. ברור לך שמאסה קריטית זה לא מספר?"

אהבתם? שתפו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות