סערה ברשת | שר התקשורת שלמה קרעי (הליכוד) תקף אמש (שני) במילים חריפות את הטייסים ולוחמי יחידות מילואים שהודיעו כי לא יגיעו למילואים בשל התקדמות החקיקה בנושא הרפורמה המשפטית.
בחשבון הטוויטר כתב: "לסרבנים המחוצפים, נאמר את מאמר מרדכי לאסתר: "רווח והצלה יעמוד ליהודים ממקום אחר ואת ובית אביך תאבדו". עם ישראל יסתדר בלעדיכם ואתם תלכו לעזאזל. נוע תנוע הרפורמה. לעת כזו הגענו למלכות".
ח"כ ולדימיר בליאק (יש עתיד) תקף: "דיסטל מכנה אתכם "נפולת של נמושות". ברדוגו קורא לכם "מוגלה". קרעי שלח אתכם "לעזאזל". ואתם אחרי החג תצאו להפגין ולמחות. מיליון ישראלים פטריוטים ברחובות ישלחו את החבורה המופרכת הזאת לפח של ההיסטוריה. שם מקומה".
דיסטל מכנה אתכם "נפולת של נמושות".
ברדוגו קורא לכם "מוגלה".
קרעי שלח אתכם "לעזאזל".
ואתם אחרי החג תצאו להפגין ולמחות.
מיליון ישראלים פטריוטים ברחובות ישלחו את החבורה המופרכת הזאת לפח של ההיסטוריה. שם מקומה.— MK Vladimir Beliak ולדימיר בליאק??? (@VladimirBeliak) March 6, 2023
העיתונאי ברוך קרא: "אנשי המחאה לשיטת קרעי הם המן, כלומר זרע עמלק, כלומר הרעים המוחלטים שיש מצווה להשמיד את זרעם. איש ממלכתי".
אנשי המחאה לשיטת קרעי הם המן, כלומר זרע עמלק, כלומר הרעים המוחלטים שיש מצווה להשמיד את זרעם. איש ממלכתי pic.twitter.com/EzI0Di9Ozp
— ברוך קרא (@baruchikra) March 6, 2023
חבר הכנסת לשעבר, אביר קארה: "עֲבָדִים֙ מָ֣שְׁלוּ בָ֔נוּ פֹּרֵ֖ק אֵ֥ין מִיָּדָֽם׃ בתפילת הבוקר נוסיף; הצילנו מיצר רע, מחבר רע, ממשלה רעה ומשר-רע. לכו לאלף אלפי עזאזל ממשלת השנאה. הטייסים, המילואימניקים, הציבור העובד והמשלם, המשרת-מלח הארץ. אלו האויבים שלכם? ממשלה שמנסה לנצח את האזרחים שלה. בושה".
.עֲבָדִים֙ מָ֣שְׁלוּ בָ֔נוּ פֹּרֵ֖ק אֵ֥ין מִיָּדָֽם׃ בתפילת הבוקר נוסיף; הצילנו מיצר רע, מחבר רע, ממשלה רעה ומשר-רע. לכו לאלף אלפי עזאזל ממשלת השנאה. הטייסים, המילואימניקים, הציבור העובד והמשלם, המשרת-מלח הארץ. אלו האויבים שלכם? ממשלה שמנסה לנצח את האזרחים שלה. בושה.
— ?Abir Kara אביר קארה (@AbirKara2) March 6, 2023
העיתונאי עופר חדד: "מחפש כבר שעה מילים לציוץ של השר קרעי ולא ממש מוצא. בעיקר עצוב. אווירה מסריחה. התבטאויות אומללות. כאב לב".
קרעי השיב לחדד: "הסרבנות היא עצובה, מסריחה ואומללה. וקורעת את הלב. הסרבנות וגרורותיה. לא האמירות נגדה. עליך לא האמנתי עופר. "הוֹי הָאֹמְרִים לָרַע טוֹב וְלַטּוֹב רָע שָׂמִים חֹשֶׁךְ לְאוֹר וְאוֹר לְחֹשֶׁךְ שָׂמִים מַר לְמָתוֹק וּמָתוֹק לְמָר".
הסרבנות היא עצובה, מסריחה ואומללה. וקורעת את הלב. הסרבנות וגרורותיה. לא האמירות נגדה.
עליך לא האמנתי עופר. "הוֹי הָאֹמְרִים לָרַע טוֹב וְלַטּוֹב רָע שָׂמִים חֹשֶׁךְ לְאוֹר וְאוֹר לְחֹשֶׁךְ שָׂמִים מַר לְמָתוֹק וּמָתוֹק לְמָר".
— ??שלמה קרעי – Shlomo Karhi (@shlomo_karhi) March 6, 2023
#אחים_לנשק, אחינו לנשק, סימנו הבוקר את ביתו של המנוול קרעי בסרט סימון לבן, סס"ל, כיאה לנפל ? pic.twitter.com/OXi8rrdNfP
— Gilead Sher (@GileadSher) March 7, 2023
אחרי שהטייסים ילכו לעזאזל שלמה קרעי יפציץ את האיראנים בסוריה בגימטריה
— Barak Ravid (@BarakRavid) March 6, 2023
כמובן, אירוסים מאושרים pic.twitter.com/EHO2tCPW7E
— Ruth Elbaz – רות אלבז (@ruth_elbaz) March 6, 2023
ד"ר קרעי – צפרדעים זה לא כשר.
חבל שתצטרך לבלוע כמה בשבועות ובחודשים הקרובים.אגב, תודה על העצה, אבל אנחנו ממש לא מתכוונים ללכת לעזאזל.
אנחנו גם לא מתכוונים להיות השעיר שלכם לעזאזל.
אתה והחברים שלך עוד לא ראיתם חצי מהכוחות הגנוזים של מאות האלפים שיוצאים לרחובות.פורים שמח. https://t.co/Y6PyeQcncT
— גלעד קריב (@KarivGilad) March 6, 2023